vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Han gör musiken till nya Bond-filmen ”No Time to Die”

Johannes Räihä
07 jan, 2020

Senare i år har den efterlängtade James Bond-filmen No Time to Die premiär. Nu är det officiellt att den hyllade kompositören Hans Zimmer gör filmmusiken.

Oscarsbelönade Hans Zimmer räknas idag som en av de mest erfarna och mest hyllade kompositörerna när det kommer till filmmusik. I en lista på över 100 filmer och serier hittar vi bland annat Den tunna röda linjen, Da Vinci-koden, Thelma & Louise och Dunkirk. Han har varit nominerad till 8 Oscars, vunnit en Golden Globe för musiken i Gladiator och en Oscar för Lejonkungen från 1993.

Det var tidigare sagt att kompositören Dan Romer skulle göra musiken, men nu verkar han alltså ha blivit utbytt mot Hans Zimmer, efter "kreativa meningsskiljaktigheter".

Nya bondfilmen No Time to Die har biopremiär den 3 april.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer