vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Intervju med Alexandra från 69 saker du vill veta om sex

Victor Bleichner
26 jun, 2013

Igår var det säsongsavslutning för 69 saker du vill veta om sex, jag tog tillfället i akt att ställa några frågor till Alexandra som sitter med i programmets tjejpanel.

Hej Alexandra! För någon som aldrig sett programmet, skulle du beskriva det som ett underhållningsprogram eller är syftet utbildning snarare?

- Jag tycker programmet handlar mycket om att bara sprida medvetenhet inom ämnet sex. Vi tycker det är viktigt att man vågar prata mer öppet kring ämnet! I programmet får vi träffa massor av olika människor och ta del av deras tankar och åsikter på ett underhållande och informerande sätt men fortfarande med glimten i ögat. Alla typer av sex är på tapeten och i programmet är det ingen som döms för att de är annorlunda.

Hur har responsen från tittarna varit under säsongen?

- Den har varit blandad men mest positiv! De flesta verkar tycka att programmet är roligt och lärorikt. Men för några veckor sedan såg jag en tweet från en tjej som tyckte att vi borde döpa om serien till "69 Saker Jag Helst Hade Sluppit Veta Om Sex", så en del inslag kanske är "too much information" för vissa.

Hur var det att spela in programmet?

- Det är ju väldigt speciellt att sitta och prata om ett så pass känsligt ämne och det är alltid nära till skratt! Det var flera gånger vi fick göra pauser i inspelningen för att någon kameraman eller någon annan i teamet bakom kameran började skratta högt!

På fredag kan ni se reprisen av det sista avsnittet på TV3 kl. 00:00.

// Therese

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer