vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Kan inte få nog av dokumentärer

Victor Bleichner
03 jul, 2013

Dokumentärer är personligen en stor favorit! Jag kan ägna timmar åt att titta på dokumentärer om allt från olika länder, olika djurarter och kulturer till personer med konstiga beroenden, beteenden eller utseenden. Allt slinker ner!

Ikväll kl 20:00 visar kanal 5 en amerikansk dokumentärserie om de siamesiska tvillingarna Abby och Brittany. De är två separata individer, men delar på en kropp. I kvällens program ska de ta collegeexamen, påbörja en läkarkarriär och flytta hemifrån.

Jag har faktiskt sett dokumentärer om dessa tvillingar tidigare, och jag rekommenderar verkligen alla att se den. Inte nödvändigtvis av anledningen att fascineras och förundras över hur deras kropp rent biologiskt fungerar, utan snarare för att få ta del av dessa unga kvinnors fantastiska livslust. Abby och Brittany har en fantastisk syn på livet med en beundransvärd hoppfullhet och en ofantlig tacksamhet för att ens vara vid liv. Någonting vi alla borde bli bättre på, att inte ta livet för givet.

Se ”Siamesiska tvillingarna flyttar hemifrån” på kanal 5 klockan 20:00! Tycker ni lika mycket om dokumentärer som mig? Tipsa om era favoritdokumentärer!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer