vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Månadens femma – från drama till action

Johannes Räihä
20 okt, 2022

En gång i varje månad kommer vi att ge er Månadens femma. Vad är det? Jo, det är en det bästa från senaste tiden – ett tips för fem olika genres. Komedi, skräck, drama, action, krim. På så sätt kommer vi täcka in det bästa av det bästa med något för alla smaker.

Komedi – Vuxna människor

Stjärnspäckad spin-off på den klassiska 90-talsfilmen Vuxna människor hade premiär i början av oktober. I denna moderna dramakomedi möter vi 30-åriga Mathilda som brottas med växande panik över vuxenlivets bleka tillvaro när hennes kille plötsligt friar. I rollerna syns bland andra Carla SehnDavid Dencik och Rakel Wärmlander.

I thrillern Luckiest Girl Alive följer vi en författare, boendes i New York, som har ett perfekt liv. Men saker och ting börjar krackelera när en true crime-dokumentär avslöjar saker från förr, vilket tvingar henne att konfrontera händelser från sin gymnasietid. Huvudrollen spelas av Mila Kunis, som vi känner igen från That ’70s Show och Black Swan bland annat.

Action – Bullet Train

Från skaparna av Deadpool 2 har nu den färgsprakande actionrullen Bullet Train haft streamingpremiär. Där spelar Brad Pitt en lönnmördare som har tröttnat på att varenda uppdrag han får spårar ur totalt. Den här gången ska det gå fridfullt och lugnt till, tänker han. Men icke. För ombord på ett japanskt höghastighetståg drabbar han samman med en hel bunt andra lönnmördare, som verkar ha en hel del gemensamt.

Drama – The Bear

The Bear är ett klaustrofobiskt kockdrama i åtta delar. Vi följer den unga, prisbelönta gourmetkocken Carmen som flyttar hem till Chicago för att ta över sin familjs smörgåsrestaurang efter att den skuldsatta brodern tagit livet av sig. Det är en konstant bultande stress. Det är intensivt.

Baserad på en av Stephen Kings berättelser har nu skräckisen Mr. Harrigan’s Phone premiär. I den följer vi en ung pojke som blir vän med en gammal miljardär. Men när den äldre mannen dör fortsätter pojken att kommunicera med honom via sin mobiltelefon. Ni hittar den nedanför.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer