vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nytt i november – här är det du inte får missa

Johannes Räihä
02 nov, 2022

November är här. Hösten, dimman, de gulnande löven och mörkare morgnar. Såklart så bör du pigga upp din vardag med en bra film eller serie – för kommande månad bjuder på flera riktigt bra premiärer. Det blir allt från efterlängtad svensk Netflixsuccé till Harry Styles och även Lasse Hallström senaste skapelse.

Young Royals – 1 november Netflix

Det svenska överklassdramat Young Royals  utspelar sig på den fiktiva internatskolan Hillerska, där Huvudpersonen – Prins Wilhelm – tvingas gå. Men det ska visa sig att det inte blir det lättaste när man vill följa sitt hjärta. Serien blev kritikerrosad under sin första säsong och den 1 november återvände serien med en ny säsong.

Enola Holmes 2 – 4 november Netflix

Sherlock Holmes känner säkert de flesta till, men lillasyster Enola har fram till förra året levt i sin brors skugga. Då hade nämligen filmen Enola Holmes premiär. Nu är det dags för den uppföljande filmen, där hon startat en egen detektivbyrå – för att en gång för alla skapa sig ett namn för sig själv. I rollerna ser vi bland annat Millie Bobby Brown (Stranger Things) och Henry Cavill (The Witcher).

My Policeman – 4 november Prime Video

Artisten Harry Styles återvänder återigen till vita duken. I My Policeman, med premiär den 4 november, spelar artisten en av huvudrollerna. Historien kretsar kring tre olika personer: Polisen Tom, läraren Marion, museikuratorn Patrick, dels under deras liv under 1950-talet i Storbritannien och även senare under 90-talet.

Orgasm Inc. – 5 november Netflix

På lördag den 5 november är det premiär för Orgasm Inc på Netflix. En dokumentär som fokuserar på företaget Orgasm Inc., som under 2000-talet blev känt för att arbeta med sexuellt välbefinnande och drog till sig många anhängare. Men det fanns en mörk baksida – vilket visar sig när flera medlemmar träder fram med chockerande anklagelser.

Herre på täppan – 6 november Discovery+ (Kanal5)

För er som är ute efter något underhållande och lättsmält så har Discovery+/Kanal5 ett nytt program som passar perfekt – Herre på täppan. Det leds av Carina Berg och går ut på att 40 kändisar tävlar mot varandra i diverse grenar, men det finns bara en regel – kom inte sist.

The Crown – 9 november Netflix

Det kritikerrosade dramat The Crown har följt det brittiska kungahuset – med Drottning Elizabeth i spetsen – genom 1900-talets stora händelser. I säsong fem så får vi ta del av Prinsessan Dianas uppbrott med Prins Charles och även hennes tragiska död 1997. Så förväntningarna är höga på de kommande avsnitten.

Save our squad with David Beckham – 9 november Disney+

Han är en av vår tids största fotbollsikoner som nu för tiden lever ett glamouröst liv i USA. Men i den här feelgood-serien så går David Beckham tillbaka till sina rötter i England, där han bestämmer sig för att ta över en liten fotbollsklubb som inte vinner en enda match. Han har ett mål: laget ska komma tillbaka på vinnarspåret igen. Premiär den 9 november på Disney+.

1899 – 17 november Netflix

Den 17 november är det premiär för Netflix nästa skräcksatsning 1899. För er som sett den kritikerrosade Dark och gillade den så är det här kanske något för er – det är samma skapare bakom båda serierna. Det verkar helt klart finnas liknande ton i 1899 om man ska tro trailern. Den här gången utspelar sig handlingen på det mörka, stora havet, där skeppet Prometheus mystiskt försvinner. Eller?

Hilma – 18 november Viaplay

Svenska Hilma af Klint blev känd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer. I det här nya biografiska dramat så har Lasse Hallström skildrat hennes liv och konstnärskap - som framför allt fick ett lyft efter hennes död.

På spåret - 18 november SVT/SVT Play

På spåret är en av SVT:s stora klassiker och snart är det dags för säsong 33. Vi kan konstatera att det, i vanlig ordning, blir en blandad kompott av nya deltagare och rutinerade rävar som får svara på programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindströms frågor. Bland annat dyker fjolårsfavoriterna (och vinnarna!) Jonathan Unge och Cecilia Düringer upp igen och Hasse Aro hakar armkrok med Camilla Läckberg.

Handen på hjärtat – 23 november C More

Psykologen Ava har en speciell talang. Bara genom att vidröra bröstet på en person kan hon få inblick i dennes framtida kärleksliv, allt ifrån otrohet till lyckliga slut. Visionerna har gjort henne till en framgångsrik parterapeut, men också djupt cynisk när det kommer till kärlek. Ava är inställd på ett liv som evig singel när hon plötsligt ser sig själv vid altaret i en av sina syner.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer