vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nytt på HBO Max – favoriterna just nu

Johannes Räihä
05 okt, 2022

Sugen att streama något bra? Trött på att scrolla bland filmer och serier utan att hitta något? Ingen fara, vi löser det åt dig. Vi har letat upp det bästa av det nya på HBO Max och handplockat ut våra favoriter. Det blir en hel drös med filmer och serier som du kanske missat. Nytt på HBO Max – varsågoda!

Oj, House of the Dragon är en premiär många sett fram emot. Serien är en s.k. prequel till den omåttligt populära Game of Thrones, vilket innebär att den utspelar sig före händelserna i originalserien. Mer specifikt 200 år tidigare, där tittaren får följa släkten Targaryens framfart. Ett givet val för en seriefantast!

Billi blir hemkallad från New York till släkten i Changchun, Kina. Fastän de vet att familjens matriark, farmor Nai Nai, bara har veckor kvar att leva har de bestämt att inte låta Nai Nai själv få veta att hon har cancer. Ett spontanbröllop iscensätts som förevändning för att familjen ändå ska kunna samlas och ta farväl.

Margaret Atwoods dystopiska drama har vi under fyra säsonger fått följa huvudkaraktären June Osbornes kamp för frihet. I den fiktiva staten Gilead, forna USA, råder totalitarism. De fåtal kvinnor som fortfarande har kvar förmågan att bli gravida blir förslavade i de styrandes familjer. Men det finns ett motstånd – och det har växt sig allt starkare för varje säsong. Nyligen var det premiär för den femte säsongen, så den kvalar förstås in på listan av nytt på HBO.

Elvis Presley hann under sitt relativt korta liv göra stora avtryck i musikhistorien. Nyligen var det premiär för det biografiska dramat Elvis, där vi får följa med i hans liv och karriär under 20 år. Fokuset ligger på hans relation till managern Tom Parker.

Industry utspelar sig i den internationella finansvärlden och följer en grupp unga akademiker som tävlar om ett begränsat antal permanenta positioner på en investeringsbank i London. Men gränserna mellan kollegor, vänner, älskare och fiender blir lätt suddiga.

Unga Kvinnor är baserad på Louisa May Alcotts roman med samma namn, den här gången med regissöören Greta Gerwig vid rodret. I Gerwigs version ser vi fyra unga kvinnor som gör allt för att bryta sig fria och leva sina liv på sina egna villkor. Från 2019 – men ny på HBO Max. Sevärd!

Samhällsatiriska The White Lotus blev en av fjolårets stora snackisar – och det är inte svårt att förstå varför. Serien utspelar sig på en lyxig resort på Hawaii, där tittaren får följa några olika rika (och väldigt jobbiga) amerikaner på semester. Det skaver, är obekvämt och stressigt mest hela tiden. Den 31 oktober är det dags för säsong 2, men den här gången beger sig resesällskapet till Sicilien i Italien.

I det här nya verklighetsbaserade dramat så får vi följa en ung amerikan som flyttar till Tokyo, där han satsar allt på att bli journalist på stan största tidning. När han hamnar på kriminalavdelningen så nosar han upp två olika dödsfall som verkar hänga ihop, vilket ska leda in honom på en mörk stig ner i Tokyos undre värld.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer