vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Pär Lernström och Frida Nordstrand programleder Fotbolls-EM 2024

Johannes Räihä
03 maj, 2024

Bara veckor återstår innan årets stora fotbollsfest drar igång. Nu står det klart att fotbolls-EM 2024 programleds av Frida Nordstrand och Pär Lernström.

Den 14 juni sänder TV4 EM-premiären mellan Tyskland och Skottland i München. TV4 sänder 29 av mästerskapets 51 matcher och grädden på moset blir EM-finalen i Berlin 14 juli.

- Sommarens mästerskap i Tyskland kommer bli fantastiskt och jag ser fram emot att programleda mästerskapet tillsammans med Frida Nordstrand och hela fotbollsgänget på 4:an., säger Pär Lernström, som gör sitt första mästerskap.

Experter i studion är Albin EkdalHenok Goitom, Mikael LustigSiavoush Fallahi och Vicki Blommé. Kommenterar matcherna gör Lasse GranqvistAdam Pinthorp och Lena Sundqvist, tillsammans med expertkommentatorerna Jens Fjellström och Olof Mellberg.

- Jag är mycket tacksam över att ha fått förtroendet att programleda ännu ett mästerskap! Det är inget snack om att det kommer bli en otrolig fotbollsfest i Tyskland. Med deras fotbollstradition, deras starka vår när det gäller klubblagsfotbollen, stämningen på arenorna och deras ordning och reda kommer det bli en drömsommar för alla fotbollsälskare, så väl på plats som framför tv:n, säger Frida Nordstrand.

Johan Cederqvist, sportdirektör på TV4, berättar mer om TV4:s upplägg för mästerskapet, där det bland annat blir en stark närvarokänsla på plats i Tyskland från reportrarna Gusten Dahlin, Olof Lundh, Martin von Knorring och Keven Bader, tillsammans med utsända kommentatorer och expertkommentatorer.

- Vi vill ge tittarna en stark känsla av mästerskapet på flera fronter, både på hemmaplan men framför allt nerifrån de olika städerna i Tyskland där matcherna spelas och den stora festen utspelar sig. Med den här truppen blir vi heltäckande på TV4, TV4 Play och Fotbollskanalen, säger Johan Cederqvist.

Här är TV4:s EM-uppställning:

Programledare:

Frida Nordstrand
Pär Lernström

Studioexperter:

Albin Ekdal
Henok Goitom
Mikael Lustig
Siavoush Fallahi
Vicki Blommé

Kommentatorer:

Lasse Granqvist
Adam Pinthorp
Lena Sundqvist

Expertkommentatorer:

Jens Fjellström
Olof Mellberg

Reportrar i Tyskland:

Gusten Dahlin
Olof Lundh
Martin von Knorring
Keven Bader

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer