vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ny serie från skaparen av Weeds snart på Netflix

Victor Bleichner
09 jul, 2013

Jag hade nästan glömt bort att det snart är dags för släpp av en ny Netflix-producerad serie. Det som står på schemat är dramakomedin Orange is the new black, skaparen är Jenji Kohan som tidigare stått bakom Weeds och huvudrollen innehas av Taylor Schilling som också haft en roll i Argo

Serien handlar om Piper Chapman som skickas till ett kvinnofängelse på grund av en gammal älskare som var en knarksmugglare. Vi får följa Chapman när hon försöker klara de vedermödor som fängelset innebär. Se trailern här:

http://www.youtube.com/watch?v=nryWkAaWjKg

När man sett trailern känns det som en serie som försöker sig på mycket, i ena stunden verkar det vara en komedi och i den andra ett mörkt drama, det känns intressant men vi får se om den lyckas komma upp i samma klass som House of Cards och deras (enligt mig) lyckade nya säsong av Arrested development. I vanlig ordning släpps alla 13 avsnitt på en gång och vi får se serien samtidigt som våra vänner på andra sidan Atlanten.

Ni som vill se serien behöver inte vänta länge då den har premiär på nu på torsdagen den 11:e juli. Vad tror ni om serien, kommer det bli en topp eller flopp?

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer