vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nyheter att streama i maj – från ABBA till spioner

Johannes Räihä
23 maj, 2023

Har du inget att titta på just nu? Funderar du över vad du ska streama närmsta tiden? Vi på tv.nu har svaret. Vi har nämligen samlat de bästa premiärerna som vi bjuds på i maj månad. Det blir allt från spioner till ABBA till kostymdrama. Ta dig en titt – det finns garanterat något för alla smaker.

Många har säkert hört talas om Watergate-skandalen som skakade USA på 70-talet. I den här verklighetsbaserade miniserien får vi följa de två män som hade i uppdrag att skydda President Nixon, men istället råkade åka fast, vilket ledde till presidenten ställdes inför riksrätt. I rollerna ser vi hyllade Woody Harrelson och Justin Theroux.

Familjen Bridgerton, baserad på Julia Quinns romanserie med samma namn, gjorde stor succé på Netflix under 2020. Ett modernt kostymdrama som utspelar sig i 1800-talets England. I maj så är det premiär för en spin off till serien. Den kommer gå under titeln Queen Charlotte: A Bridgerton Story och kretsar kring drottning Charlottes resa till makt och framgång.

Top Dog – 8 maj

Baserad på Jens Lapidus boktrilogi är nu hyllade Top Dog tillbaka med en ny säsong. Återigen får vi följa den något udda duon med juristen Emily och den kriminella Teddy – där känslorna är ännu starkare och tempot och spänningen ännu mer uppskruvad. 

The Mother – 12 maj

En militärutbildad och erfaren lönnmördare tvingas ge upp jobbet och gå under jord för att skydda sitt barn. Men hon lyckas inte fly sitt förflutna, vilket leder till att hämndlystna brottslingar ger sig på hennes dotter, vilket helt enkelt innebär att hon får ge sig på dem allihop. I huvudrollen hittar vi Jennifer Lopez och Joseph Fiennes.

En oförsonlig och mänsklig granskning av Vickie Lynn Hogans liv, död och hemligheter – mer känd som modellen och skådespelerskan Anna Nicole Smith. Dokumentären har premiär den 16 maj och du hittar den här.

Spy/master – 19 maj

För dig som gillar spionthrillers är Spy/Master definitivt något som kommer falla dig i smaken. I den följer vi med i turerna kring Victor Godeanu – en av diktatorn Nicolae Ceausescus närmsta män, som också är hemlig agent för KGB. För att rädda sitt eget skinn tvingas han hoppa av och ta kontakt med amerikanerna, vilket inte är helt lätt i en värld där Sovjets inflytande och makt är stor.

Take A Chance

Som en del i ABBA-kvartetten var Agnetha Fältskog både hyllad, framgångsrik och en av Sveriges mest kända ansikten. En av hennes fans var den unge holländska pojken Gert van der Graaf, som med tiden utvecklade en tvångsmässig besatthet för den svenska stjärnan – som håller i sig än idag. I den här dokumentären får vi inblick i en smått surrealistisk historia. Premiär 19 maj!

Disneys nya fantasy-komedi American Born Chinese kretsar kring Jin Wang, en helt vanlig tonåring, balanserar sitt sociala liv i gymnasiet med sitt liv hemma. När han mer eller mindre tvingas att umgås med en ny – något kufig – student i skolan tror han till en början att det bara kommer leda till att han blir mobbad av sina skolkamrater. Istället leder till en kamp mellan två olika världar och han spelar en central roll i det hela.

I vår streamingguide hittar du tusentals filmer och serier för alla humör – så besök gärna den här!


Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer