vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Säsongspremiär för Grillmästarna!

Victor Bleichner
26 jun, 2013

Som jag tidigare avslöjat är jag en sucker för matlagningsprogram. Mitt favorit-matprogram genom tiderna var ”Kockarnas Kamp”, så därför blev jag extra glad av att se att Christian Hellberg tillsammans med Melker Andersson är experter i Grillmästarna som har säsongspremiär ikväll kl 20:00 på TV4!

Det ska bli spännande att följa de 10 amatörgrillarna som tävlar om titeln Sveriges grillmästare i de kommande sex programmen, även om jag själv inte är någon sann grill-entusiast.

Dock har jag ett litet grilltips jag tänkte dela med mig av, och det är att göra som på bilden nedan när du grillar sparris. Trä flera sparrisar på två grillspett så har du bättre kontroll på dem på grillen och de är enklare att vända på!

//Therese

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer