vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Talang återuppstår och byter kanal

Victor Bleichner
27 jun, 2013

MTG gick idag ut med att Talang har förvärvats till TV3 och en ny säsong kommer att sändas våren 2014. Programmet ska spelas in på större arenor så det kommer att vara färre begränsningarna för deltagarna och bland annat motorfordon kommer att tillåtas på scen.

- Vi vill utnyttja Talangs fulla potential så som det ser ut i resten av världen. I TV3 kommer Talang bli mer spektakulärt och varierat än tidigare, säger Martin Akander tf programdirektör för MTG TV..

Ansökningarna startar med en gång.

Tycker ni att det finns något liv kvar i den här genren eller kommer det här projektet gå i graven lika snabbt som X-factor? Själv är jag bara otroligt less konceptet och jag tror inte att jag är ensam om det.

Ha det fint!

//Victor

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer