vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Top Model: Social Media Edition?

Victor Bleichner
01 jul, 2013

Ikväll kl 20 är det Americas Next Top Model på TV3 som gäller för min del. Någon annan som tappat räkningen på vilket säsong programmet är uppe i nu?

Vad som är unikt med den här 19:e säsongen av programmet förutom att det enbart är studenter som är med och tävlar, är att de kopplat in sociala medier i tävlingen. De tävlandes prestationer och bilder poängsätts i vanlig ordning av juryn, men även av oss tittare! Via programmets hemsida ges vi tittare möjligheten att rösta och kommentera de tävlandes bilder. Resultatet av tittarnas röster vägs sedan in i det slutliga avgörandet för vem som får stanna och vem som åker ur programmet.

Tyvärr är tävlingen redan avgjord i USA, så vi har inte möjlighet att vara med och rösta, men jag tycker ändå att idén var smart och hoppas att vi får se liknande kostnadsfria, interaktiva lösningar här i Sverige inom en snar framtid. 

//Therese

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer