vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

TV4 gör dokumentär om Ingemar Stenmark

Johannes Räihä
23 aug, 2022

Skidlegenden Ingemar Stenmarks liv och karriär blir dokumentär på TV4.

Världens främsta skidåkare och en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna.
Ingemar Stenmarks karriär, med bland annat 86 världscupsegrar och två OS-guld, är såväl enastående som unik. I december har dokumentären Sagan Stenmark premiär på TV4 Play och TV4, där Stenmark, familjemedlemmar och andra i hans närhet blickar tillbaka på karriären och alla framgångar.

- Jag har sällan funderat över min karriär, därför var det kul att blicka tillbaka på alla minnen och att träffa gamla kompisar som jag inte ser så ofta. Jag valde att medverka i dokumentären för att kunna påverka och ge en rättvis bild av mig själv och att det kanske skulle vara kul för mina barn och barnbarn att få se vad jag har sysslat med i min ungdom, säger Ingemar Stenmark själv om dokumentären Sagan Stenmark.

Medverkar i dokumentären gör, förutom Ingemar och närmaste familjen, även barndomsvänner från Tärnaby, Stig StrandPernilla Wiberg och tidigare konkurrenter som bland annat Bojan Krizaj samt bröderna Phil och Steve Mahre.

Sagan Stenmark sänds i tre delar och har premiär i december på TV4 Play och TV4.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer