vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Våldsamt och brutalt i första trailern för Spike Lees remake av Oldboy

Victor Bleichner
12 jul, 2013

Asiatisk film är en av mina stora passioner här i livet och Oldboy (2003) ligger högt upp på min lista av favoritifilmer. Nu kommer det en amerikansk remake av filmen och jag har något delade åsikter om det, för det första känns den överflödigt men det kan å andra sidan vara roligt att se en annan tolkning av filmen.

Nu har iallafall första trailern kommit till oss, jag vill varna känsliga tittare då den är våldsam (det är en så kallad "red band"-trailer alltså barnförbjuden):

http://www.youtube.com/watch?v=ZrLcnrnEqyI

Trots hatet från alla som älskar originalet så tycker jag inte att trailern är dålig. Det är bara så att det mesta bleknar i jämförelse med originalet. Men storyns upplägg är fortfarande fantastiskt (jag undrar vilka ändringar som kommer att göras, speciellt med tanke på originalets slut) och den verkar behålla mycket av det mörka och brutala som gjorde originalet så bra.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer