vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Vännerna Virgil och Everett får i uppdrag att upprätthålla lag och ordning i en liten stad i vilda västern - men när den vackra änkan Allison dyker upp blir de distraherade.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Appaloosa
31
7
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • Rätt och fel, moral och sanning, vapen och makt. Men på ett välspelat, återhållet vis.

  • ...ett snyggt lyft på cowboyhatten till klassiker som Rio Bravo och My Darling Clementine och till en tid då allt en man hade var hans ord, hans heder och hans pistol.

  • ...ett intressant försök av Harris att återskapa något från en svunnen period.

  • It's generally well-acted and good-humored, and its premise oftraveling lawmen who establish order through their own possibly corrupt rulesisn't bad.

  • ...is an old-fashioned-style Western that vaunts the classic values of the genre but has a modern sensibility.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer