vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Jake Sully och Ney'tiri har bildat familj och gör allt för att hålla ihop. De måste dock lämna sitt hem och utforska Pandoras regioner. När ett gammalt hot återuppstår tvingas Jake utkämpa ett svårt krig mot människorna.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Avatar: The Way of Water
19
4
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 22 recensioner

  • Resan till Pandora är nästan lika hisnande som Dorothys ovan regnbågen i ”Trollkarlen från Oz” (1939). Frågan är bara om inte Cameron är en trovärdigare trollkarl.

  • Det som krävs för att folket ska lämna streamingsoffan för en ganska enkel sci-fi-historia är rimligtvis något spektakulärt. På sätt och vis uppfyller ”Avatar: The way of water” den kravspecifikationen.

  • Ett måste för 3D-älskaren och Avatar-fansen...

  • Denna vinter kommer ingenting att stimulera fantasin lika mycket som James Camerons undervattensvärld.

  • ...är verkligen årets julklapp till popcornpubliken - ursnygg, storslagen och emotionell.

Klipp från Avatar: The Way of Water

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer