vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Berlin 1929. Gereon Rath, en ung poliskommissarie från Köln, förflyttas till Berlin för att lösa ett fall. Tillsammans med den unga stenografen Charlotte Ritter kommer han en skandal på spåren som ska vända upp och ner på hans liv.

Upphovsland: Tyskland

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Babylon Berlin

Annons
Betygsätt Babylon Berlin
142
40
Från kritikerna

4.3 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • Den är sevärd...

  • Det är den dyraste tyska tv-serien någonsin, med en budget på nästan 40 miljoner euro – och jag kan lova er att det både syns och märks.

  • Even with all the mystery and intrigue, Babylon Berlin's best moments often come when they depict the German nightlife of the time.

  • It's all wonderfully gripping...

  • I'm certainly in - intrigued, involved...

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer