vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Bad Boys for Life

Dela
Över 100 miljoner dollars heroin har försvunnit från polisens stöldgodsavdelning. För kriminaldetektiverna Mike Lowrey och Marcus Burnett var det karriärens största kap, men nu på grund av de saknade ämnena hotas hela Miamis narkotikaavdelning att få lägga ned. Då en nära vän till Mike blir mördad och vittnet till mordet hotas till livet blir plötsligt fallet personligt.

Upphovsland: USA, Mexiko

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Bad Boys for Life
55
18
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 27 recensioner

  • ...må vara mestadels fan service men det är inte dålig fan service.

  • Det blir flera garv, kemin är utmärkt nästan jämt, det finns flera bra actionscener och såpoperavändningen i slutet gör det bara bättre.

  • Häftigaste Bad boys hittills.

  • Den har en bra story med en hel del känslor i och bjuder på ett riktigt bra slut.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer