vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Bad Neighbours

Dela
35
35
När Mac och Kelly upptäcker att deras nya grannar är en studentförening försöker de göra det bästa av en svår situation. Men när föreningens fester blir alltmer episka, börjar man försvara sin mark på båda sidor om staketet.

Upphovsland: USA

Dela
Betygsätt Bad Neighbours
35
35
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 22 recensioner

  • Tack vare ett smart manus och bra kemi mellan framför allt Rose Byrne och Seth Rogen blir resultatet bättre än man först kunnat ana med den givna premissen.

  • ...David Franco och Lisa Kudrow glänser i biroller...

  • …ett förvånansvärt nyanserat manus, träffsäker dialog och grym kemi mellan huvudskådisarna…

  • Det är hela tiden rappt och hyfsat ofta även roligt, med jargong och figurer någonstans mittemellan ”Beverly Hills”, ”Bridesmaids” och ”Baksmällan”...

Klipp från Bad Neighbours

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer