vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Att bo i Barbieland innebär att vara perfekt på alla sätt och vis, på den helt perfekta platsen. Såvida man inte är en Ken. Eller om man plötsligt drabbas av en existentiell kris.

Upphovsland: USA, Storbritannien

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Barbie
13
4
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • Vad som blir tydligt allt eftersom filmen närmar sig sitt slut, är att detta framförallt är en satirrulle för kvinnor, om män.

  • ...det är djärvt och finurligt och underhållande.

  • En fulländad visuell filmupplevelse med lika delar eskapism som genuskritik.

  • Scenografin! Kostymerna! Fantasin! De fåniga dansnumren! Man blir glad.

  • ...är egentligen mer än vad vi förtjänar – en feministisk och metahysterisk visuell fest som uppfyller alla förväntningar.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer