vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Big Trouble

Dela
En mystisk resväska för samman några personer och förändrar deras liv för alltid. Arthur Herk, en korrumperad affärsman som vill lägga vantarna på resväskan, två yrkesmördare som är ute efter Arthur, den olyckliga hemmafrun Anna och den frånskilda pappan Eliot. Saker och ting kompliceras ytterligare när två tjuvar bestämmer sig för att stjäla väskan, vilket leder till en vild jakt.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Streama Big Trouble

Annons
Betygsätt Big Trouble
1
0
Från kritikerna

2.7 av 5 Kritikers samlade betyg 11 recensioner

  • ...provide plenty of exercise for the laugh-muscles.

  • The pace is quick, the movie is short, the jokes are fast and the timing is sharp.

  • ...some true standout comedic performances in Big Trouble, especially from Farina and Tucci.

  • There are stretches of big fun in ''Big Trouble,'' and little pleasures too: Deschanel delivers every one of her lines with perfect teenager-stink-bomb aim...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer