vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Boardwalk Empire

Dela
Atlantic City i början på ens villkorliga dom är en plats där inga regler gäller och mannen som kontrollerar allt runtom - både inom de lagliga och olagliga ramarna - är stadens kassör; Enoch "Nucky" Thompson som är lika mycket politiker som han är gangster. Med stadens egna sheriff, brodern Elias, samt en grupp av fängelsevakter och andra tuffa smågangsters vid sin sida, belönas Nucky med ryktet som mannen man ska besöka då önskan om illegal alkohol finns. Han gör affärer med alla top-gangsters; Al Capone, Lucky Luciono, "Big Jim" Colosimo och han gör det väl...tills en före detta skyddsling tar saken i egna händer och sätter FBI som fällben för Nucky.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Boardwalk Empire

Betygsätt Boardwalk Empire
67
9
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 13 recensioner

  • ...ett fullblodsdrama där varje bildruta är skarpladdad och varenda replik är vägd i vågskål.

  • Att se "Boardwalk Empire" känns ofta lite som att läsa ett stort, uppslukande och klassiskt litterärt verk. Man är fast, man är investerad, man är såld.

  • ...underbara skådespelare, sylvassa dialoger och en perfekt uppfångad tidsanda som osar av skyhöga produktionsvärden.

  • Det är stilsäkert och påkostat med kriminella i centrum.

  • tv.nu

    Missa inte Steve Buscemi som Nucky Thompson. Förtjusande gräslig gangster med omättlig aptit på pengar och makt.

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer