vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Catherine är övertygad om att hennes make är otrogen mot henne, så hon hyr en prostituerad för att förföra honom och se om han faller för lockbetet.

Upphovsland: Kanada, Frankrike, USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Chloe
8
1
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • Julianne Moore passar verkligen i rollen som kvinna i medelåldern med knackigt äktenskap.

  • ...filmen bygger på en ganska klinisk beskrivning av ett slags stillsamt vansinne som på grund av skådespelarinsatserna blir riktigt intressant.

  • ...neatly fixes Egoyan’s career-long obsessions with identity and communication to the familiar framework of the erotic thriller.

  • ...an intriguing psychodrama trapped inside of the body of an erotic thriller.

  • ...a provocative, if limited, exploration of sexual and personal identity, jealousy's irrational operation, and narrative's deceptive propensities.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer