vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Den döda flickan
The Dead Girl

Dela
En död kvinna hittas i Los Angeles och hennes död väver samman fem kvinnors öde, från kvinnan som hittade liket till frun som är gift med mördaren. Alla kvinnor påverkas på ett eller annat sätt av flickans död och deras liv tar helt olika vändningar.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Den döda flickan
3
0
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 12 recensioner

  • Etiketten är thriller, men jag skulle nog kalla det drama när den unga Ashleys (Brittany Murphy) liv och död förklaras bit för bit.

  • ...sprudlar av så mycket känsla och äkta liv i varje scen att jag har svårt att förstå hur jag kommer att se något bättre i år.

  • ...för oss som gärna klurar, och framför allt känner, själva är det närmast ett mästerverk.

  • ...features a dead body and a killer, but it's more concerned with what goes on around the meeting of victim and perpetrator...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer