vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Den sista resan

Dela
Vi följer med Filip Hammar när han tar med sin pappa Lars på en roadtrip genom Europa, ner mot Medelhavet, tillsammans med sin bästa kompis Fredrik Wikingsson.

Upphovsland: Sverige

Dela
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Den sista resan
16
4
Från kritikerna

4.3 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • Tungt och gripande i skildringen av åldrandet – men ändå utfört med en lätt hand som skickligt lyfter charmen i Lars Hammars dröm om Frankrike.

  • Kärleksbomben ”Den sista resan” är ett pärlband av komiska och drastiska situationer med fokus på pappans kärlek till Frankrike, eller snarare kanske turistdrömmen om ett friare liv på kontinenten.

  • Det är skört och fantastiskt förkrossande att få se vilken makt minnet har över oss människor.

  • Här finns både värme och humor.

  • En fullständigt ljuvlig film, och en resa ni inte vill missa.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer