vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Efter sin skilsmässa flyttar Dicte Svendsen och dottern Rose tillbaka hemstaden Århus i Danmark för att starta om på nytt. Samtidigt som Rose har svårt att anpassa sig till sitt nya liv får Dicte jobb på Dagbladet som kriminalreporter, ett jobb som hon hänger sig åt och vägrar ge upp förrän hon har sin story. Hennes envishet medför dock en del problem och irritation, bland annat från polisen John Wagnee och de hamnar ofta i bråk med varandra.

Upphovsland: Danmark

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Dicte
112
12
Från kritikerna

2.0 av 5 Kritikers samlade betyg 1 recensioner

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer