vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
En panel av erfaren vårdpersonal bestående av akutläkaren Travis Stork (The Bachelor in Paris), barnläkaren Jim Sears, gynekologen Lisa Masterson och plastikkirurgen Andrew Ordon ger alla sin åsikt på olika hälsofall från deras publik och tittarna därhemma. Vi får även följa med personalen in i operationssalen där vi vittnar medicinska ingrepp och från och till besöker även en känd gäst programmet för att diskutera ett särskilt fall.

Upphovsland: USA

Dela

Streama Doctors

Netflix
Prenumeration
Betygsätt Doctors
1
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer