vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

En prins i New York
Coming to America

Dela
Den stenrike prinsen Akeem från det afrikanska kungariket Zamuda kommer till New York för att lära sig att klara sig själv. Prinsens avsikt är att få ett vanligt jobb och trots att han knappt kan skilja en skurtrasa från en biff lyckas han till slut få anställning på en hamburgerbar. Dessutom blir han kär. Problemet är att hans älskade, Lisa, redan har en pojkvän, en uppblåst och självgod snobb.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt En prins i New York
147
35
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 4 recensioner

  • Eddie Murphys prinskomedi lockar till skratt än idag.

  • Landis' latest keeps you laughing not with it's originality (of which there is little) but with it's confidence to out-joke it's predecessors...

  • ...Murphy gives his sweetest, most touching, and most genuinely likable performance to date...

  • Sweetly naive African Prince Akeem (Murphy) searches for a bride in Queens, N.Y.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer