vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Den fattige pojken Eragon hittar ett drakägg i skogen och dras in i sagornas värld, där han blir en drakriddare som måste rädda sitt land från en ondskefull kung.

Upphovsland: USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Eragon
121
22
Från kritikerna

1.9 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • Ounderhållande är det dock inte, varken på det visuella eller verbala planet.

  • ...räddas dock delvis - vid sidan av fantastiska flygsekvenser och en del vackra naturvyer - av några hyggliga skådespelarinsatser.

  • "Eragon" är en trevlig fantasyrulle med mycket action. Manuset är inget mästerverk men man får en trevlig stund i biografen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer