vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Fish Tank

Dela
Mia, en stökig 15-åring, bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Mamman som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man, Connor, som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla. Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Fish Tank
5
0
Från kritikerna

3.9 av 5 Kritikers samlade betyg 26 recensioner

  • Arnold koncentrerar sig på karaktärsstudier och miljöskildringar.

  • Svårtillgängliga Mia kommer hon riktigt nära, och Katie Jarvis är sensationellt bra i rollen.

  • ...är tung, i all bemärkelser. Och det är menat som allra högsta beröm. Men samtidigt, paradoxalt nog, världens energikick.

  • ...inte för en sekund sitter vi säkra i biofåtöljen.

  • ...vacker och rörande, rolig och obehaglig, och innehåller en så fin mor/dotter-scen att den skulle kunna försätta cyniska berg i gråt.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer