vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Erin Gilbert och Abby Bergman är ett par författare som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt läraryrke på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra och när spöken invaderar Manhattan, måste hon och hennes team rädda världen.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Ghostbusters
86
119
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • ...en underhållande blockbuster-film med rapp dialog?

  • ...en stunds underhållning med en del skratt och som sagt en riktigt häftig scen.

  • ...ett pärlband av lyckade gags...

  • Det är en stark 80-talsklassiker med en rad minnesvärda scener och figurer, från det ruggiga biblioteksspöket i inledningen till Slimer och den enorma marschmallow-gubben i finalen.

  • Nya versionen står tryggt på egna ben med kvinnliga Ghostbusters som roar helt och fullt.

Klipp från Ghostbusters

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer