vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Gift

...

Norge
Drama
0
0

Modiga gifta par ställer oväntade och spännande frågor till varandra.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Gift

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Gravid? Oj...
  Drama

  Hur gör jag dig till en bättre person? Vad tror du att jag tycker är det mest irriterande med dig? Modiga gifta par ställer oväntade frågor till varandra. Denna gång: Stine och Jacob, som har varit gifta i ett halvt år. (Norge, 2020)

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Lyssna på mig!
  Drama

  Vad är vår värsta upplevelse som par? När tycker du att jag är mest attraktiv? Modiga gifta par ställer oväntade frågor till varandra. Denna gång: Wagas och Saima, som har varit gifta i 20 år.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Va, är planen ändrad?
  Drama

  När kände du senast att du var kär i mig? Hur viktigt tycker du att det är att planera, och varför? Denna gång: André och Guro, som har varit gifta i tre år.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Ett tufft besked
  Drama

  Vad ger jag dig som du behöver? När känner du att jag verkligen ser dig? Denna gång: Birger och Borghild, som har varit gifta i 12 år.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Småbarnskaos
  Drama

  Hur var det att leva med mig när vi försökte bli gravida? När var du senast stolt över mig? Modiga gifta par ställer oväntade frågor till varandra. Denna gång: Tina och Linn, som har varit gifta i fem år.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Alldeles nygifta
  Drama

  Hur ställer du dig till hushållsarbete? Enkel- eller dubbeltäcke? Modiga gifta par ställer oväntade frågor till varandra. Denna gång: Ingri och Lars Martin, nygifta sedan fem veckor tillbaka.

 • Avsnitt 7 - Måste allting in i kalendern?
  Drama

  Vilken egenskap har jag som du gärna skulle vilja ha? Vilket är ditt favoritminne tillsammans med mig? Modiga par ställer oväntade frågor till varandra. Denna gång: Nicholay och Robert, förlovade sedan ett år.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy