vidare till tv.nu

Matlagning, Resor

Hairy Bikers - Asiens mathemligheter
The Hairy Bikers' Asian Adventure

7.0 IMDb2014 • Storbritannien

De lurviga matälskarna Dave och Si beger sig till Fjärran Östern, där de provar på det lokala köket i Hongkong, Thailand, Japan och Korea.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Hong Kong
  Matlagning, Resor, S1:A1

  Dave Myers och Simon King, även kända som Hairy Bikers, åker till Hong Kong för att upptäcka mer om asiatisk matlagning. De får bland annat lära sig hemligheten bakom en god wok chi på en gatumarknad och delta i en traditionell kinesisk ceremoni.

 • Avsnitt 2 - Thailand: Bangkok and the Central Plains
  Matlagning, Resor, S1:A2

  Hairy Bikers anländer till Thailand, där folk säger att det är omöjligt att äta dåligt. De får upptäcka varför Bangkok kallas för gatukökens huvudstad och de får några lektioner i matlagning av lokalbefolkningen. De får även lära sig hur ris odlas.

 • Avsnitt 3 - Thailand: Beaches and Mountains
  Matlagning, Resor, S1:A3

  Dave och Simon åker både till södra Thailands stränder och bergen i norr där de upptäcker att landets multikulturella historia har skapat ett varierat kök. De möter en apa som plockar kokosnötter samt åker ut på havet för att fiska under en monsun.

 • Avsnitt 4 - Japan: Tokyo
  Matlagning, Resor, S1:A4

  Dave och Si uppfyller en livslång dröm när de besöker Japan och får ta del av landets matkultur. De besöker Tokyos berömda fiskmarknad och får smaka den ultimata sushin. Dessutom får de även prova på sumobrottning.

 • Avsnitt 5 - Japan: South to Kyoto
  Matlagning, Resor, S1:A5

  Dave och Si fortsätter att utforska det japanska kökets historiska rötter. Dave får lära sig hur man knådar deg på bästa sätt för att göra nudlar och sedan åker han och Si till berget Fuji. Där tillbringar de natten på ett buddhistiskt tempel.

 • Avsnitt 6 - South Korea
  Matlagning, Resor, S1:A6

  Koreansk mat har fått ett uppsving i Storbritannien så Si och Dave åker till Sydkorea för att undersöka saken. De lär sig om koreansk bbq och friterad kyckling, Si upptäcker att han är en fena på bågskytte och Dave lär sig dansa Gangnam style.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer