vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Hedersgästen
Guest of Honour

Dela
Veronica sitter i fängelse, oskyldigt dömd. Hon tar straffet, övertygad om att hon förtjänar det på grund av en annan händelse. Hennes far, Jim, har svårt att förstå hennes inställning och hans frustration över dotterns envishet sätter spår i hans arbete som matinspektör. Han besitter stor makt över de små familjeägda restaurangerna och tvekar inte att utnyttja den.

Upphovsland: Kanada

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Hedersgästen
0
0
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 14 recensioner

  • Den som tänker ”Lynch light” hamnar rätt – särskilt när färgkoordinerad inredning matchas till lagom lugn men tokig låt på ljudspåret

  • ...kring Thewlis ensamma inspektör frammanas en stämning som är filmens behållning. Eller kan vara det; oddsen är bäst om man är från tidigare bekant med Atom Egoyan.

  • Atom Egoyan väver ihop komplicerade livsöden och deras dolda sidor utan att avslöja för mycket eller för lite.

  • Ändå skulle jag rekommendera "Hedersgästen" till alla som vill blanda upp tv-serierna och korsorden med en riktigt originell ny film.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer