vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
John är en före detta torped som sörjer sin bortgångna fru. När ryska maffiakillen Tarasov och hans gäng bryter sig in i Johns hem, råkar de döda hunden som han fått av frun. Då beslutar sig John för att hämnas en gång för alla.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt John Wick
262
63
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 24 recensioner

  • Mot bakgrund av ett snyggt fotat Manhattan och en underhållande serietidningsvärld där lejda mördare umgås på egna barer har Leitch och Stahelski knåpat ihop fin actionakrobatik för stuntromantiker.

  • …en snyggt berättad våldsfantasi med en lyckad Reeves i huvudrollen.

  • Den i USA hajpade och kritikerhyllade John Wick är inte riktigt som andra actionfilmer. Paradoxalt nog just för att den är ett styvt försök att göra en slags ultimat actionfilm, en blottläggning av genrens DNA utan ovidkommande tjafs.

  • Rekommenderar denna film för den som likt mig, inte har speciellt höga krav på genren utan kan se den för var vad den är, en underhållande action som man redan vet slutet på.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer