vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Efter att ha tjänat romarna i 15 år är det dags för Arthur och hans riddare att återvända hem, men för att bli fria måste de utföra ett sista uppdrag - rädda påvens gudson från saxarna.

Upphovsland: Irland, Storbritannien

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt King Arthur
84
14
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Handlingen går mellan ”Gladiator” och ”Saving private Ryan”.

  • ... ingen dålig film. Den bärs upp av en robust humor, som känns igen från brittiska arbetarklasskildringar. Skådespelarna är bra...

  • ...unlike Troy, it includes Ray Winstone, the sort of bloke you would want on your side, horse or not, and brings its warfare down to a bruising human level.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer