vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Kiss Kiss, Bang Bang

Dela
På flykt undan polisen hamnar småbrottslingen Harry Lockhart på en audition för en detektivroll. När han skickas ut på riktigt uppdrag med flashiga deckaren Perry van Shrike för att lära sig hur yrket går till är det bäddat för komplikationer.

Upphovsland: USA

Dela
Mer thriller? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Kiss Kiss, Bang Bang
18
2
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • Manuset är välskrivet och regin lyckas leverera en njutningsfull förening mellan humor och action.

  • ...a madcap noir whose Byzantine plot about La-La Land murder and deceit, employment of traditional crime story tropes, and homage-heavy chapter titles all reveal its Raymond Chandler roots.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer