vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
En grupp kommunanställda deltar i en konferens med fokus på teambuilding. Konferensen förvandlas snart till en mardröm när rykten om korruption börjar sprida sig och påverka arbetsmiljön. Samtidigt börjar en mystisk figur jaga och döda deltagarna, en efter en.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Streama Konferensen

Netflix
Prenumeration
Betygsätt Konferensen
13
4
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 6 recensioner

  • Eklund kommer helt till sin rätt här i denna oheliga mix av Lars Molin och ”Scream”, alltså stabil humor från myllan marinerad i hemoglobin och inälvor.

  • Eklund blåser på med motorsågar, båtmotorer, stekpannor, köttkrokar, spikar, spadar, skäror och splatter, på en smart botten av mörk satir och torr humor.

  • Det är splattrigt, roligt och fullt ös rakt in i kaklet.

  • Brutalt underhållande slasherkomedi på svenska.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer