vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Kung Fu Panda 2 - sv.tal
Kung Fu Panda 2

Dela
Pandan Po och hans vänner måste stoppa en maktgalen påfågel som försöker ta över Kina med hjälp av ett livsfarligt supervapen.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Kung Fu Panda 2 - sv.tal
32
4
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 33 recensioner

  • Humorn renodlas i uppföljaren som även visuellt och berättartekniskt är en bättre film än originalet Kung fu panda (2008).

  • Med Jack Blacks garvhumor och en lagom gripande upplösning visar Dreamwork att de åter bjuder Pixar på en god match om animationspubliken.

  • Det är ett riktigt klassiskt vackert filmpar vi säkert kommer att få återse många gånger i framtiden.

  • Det är svårt att inte bedåras av den kramgoa pandan Po som i denna fortsättning är på jakt dels efter inre frid, dels efter sina rötter...

  • Här finns både humor och massor av action...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer