vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Christine Lady Bird McPherson kämpar emot precis allt och alla. Hon har samma styrka som sin kärleksfulla mamma, en sjuksköterska som arbetar outtröttligt efter att Lady Birds pappa förlorar sitt jobb. Dramat utspelar sig i Kalifornien år 2002, mitt i ett snabbt skiftande ekonomiskt landskap.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Lady Bird

Annons
Netflix
Prenumeration
Betygsätt Lady Bird
16
8
Från kritikerna

4.1 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • ...det som verkligen får "Lady Bird" att flyga är den både komiska och berörande, kärleksfulla men knöliga mor- och dotterrelationen, som är filmens pulserande hjärta.

  • ...växlar skickligt mellan den humorfaktor och det djupa allvar som samexisterar på ett alldeles särskilt sätt i varje tonårings liv.

  • ...laddar ett välkänt tema med kaxigt drastisk dialog och resultatet känns helt nytt.

  • ...en väldigt rolig film, fylld av rappa replikväxlingar och lullig eskapism.

  • Snyggt och underhållande...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer