vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Historien om gangstrarna och tvillingbröderna Ronnie och Reggie Kray och deras uppgång och fall i 60-talets London. Samtidigt som deras imperium växer hotas deras starka band av maktkamper samt av en kvinna. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Upphovsland: Storbritannien, Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Legend
58
21
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • ...Tom Hardy, som är otäckt bra och sevärd.

  • ...en ojämn film som lyfts upp av en fantastisk skådis.

  • ...det estetiska förhöjda tilltalet kommer farligt nära en glamourisering. Det är Hollywoodstråkar, tjusiga kameraåkningar och nostalgiskt vykortsperfekta Londonmiljöer.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer