vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Lego Masters Sverige

...

Sverige
Game showReality
0
0

Kreativa legofantaster gör upp i hopp om att ta sig hela vägen till final. I varje avsnitt presenteras nya legoutmaningar där de åtta tvåmannalagen sätts på prov i såväl byggteknik som design och originalitet.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Dra i nödbromsen
  Game show, Reality, S3:A1

  Mauri och Magnus välkomnar åtta nya par in i den sagolika legovärlden. Mycket står på spel redan från start, då de som presterar bäst i årets första utmaning får göra upp i en duell om den åtråvärda diamantbiten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Hattparaden
  Game show, Reality, S3:A2

  Edvin Törnblom gästar och tycker till om deltagarnas hattbyggen. En av de tävlande brottas med nervositet och bryter ihop under den dramatiska catwalken. I årets första elimineringsutmaning får deltagarna i uppgift att skapa intressanta konstverk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Prinsessor och kanonkulor
  Game show, Reality, S3:A3

  Höjdhoppsveteranen Stefan Holm och hans son Melwin överraskar deltagarna i den första utmaningen och försöker sig samtidigt på ett världsrekordförsök i höjdhopp över Lego. I den andra utmaningen krossar Mauri prinsessornas slott med kanonkulor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Filmtajm
  Game show, Reality, S3:A4

  Film är dagens tema och deltagarna utsätts för två utmaningar, varav den ena tvingar de tävlande till att tänka utanför boxen. En papegoja levererar en fördel och dessutom dyker David Sundin upp med en twist.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Bröllopet
  Game show, Reality, S3:A5

  Kärleken blomstrar i legostudion. Deltagarna bygger blommor i en stafett och vi följer upp förra årets frieri från deltagaren Joakim med ett sagolikt bröllop, allt med legotema såklart. Brudparet får dessutom ta med sig den vinnande legotårtan hem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Snögloben
  Game show, Reality, S3:A6

  Tomten kommer på besök och annonserar att vintern har kommit. Deltagarna ska nu få sina byggen att komma till liv i en stor snöglob. Pia Johansson gästar studion tillsammans med en hund för att bedöma hundkojorna i utslagstävlingen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - I musikens värld
  Game show, Reality, S3:A7

  Semifinal! Det blir kaos i första utmaningen. Tågrälsar och broar ska byggas och det blir bråk mellan deltagarna när nerverna gör sig påminda. I den andra tävlingen ska paren tolka låtar av Tommy Körberg, Lisa Ajax, Anis Don Demina och Sean Banan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Final - Mästarbygget
  Game show, Reality, S3:A8

  I mästarbygget, ett 22 timmar långt legomaraton, får de tre lyckliga finalparen bygga vad de vill och nu gäller det verkligen att ge allt. Mycket står på spel då deltagarna gör upp om en viktig fördel i en jaktstartsutmaning.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy