vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Ivan Locke har byggt sitt liv på en lika stabil grund som ett betongfundament. Han har ett välbetalt jobb och är älskad av fru och två barn. Men efter en resa från Wales till London kommer ingenting vara sig likt.

Upphovsland: USA, Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Locke
34
26
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • Filmen, som berättas i realtid (85 minuter), får liv tack vare fenomenalt spel från Hardy och lika fenomenalt kvälls- och motorvägsfoto signerat Haris Zambarloukos.

  • ...det är fascinerande när en film för ovanlighetens skull återskapar intrycket av att man följer en skådespelare genom en hel föreställning.

  • ...agerar effektivt inom de självvalda, mycket snäva begränsningarna och erbjuder en angenämt tänkvärd komplexitet gjord på goda råvaror: intelligent text och helgjutet skådespeleri.

  • Ett djärvt berättargrepp, mycket väl genomfört, inte minst tack vare Tom Hardys uttrycksfulla ansikte och röst.

  • ...är mest av allt en dramaturgisk övning, en tankekonstruktion. Om än en bitvis spännande och välskapt sådan.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer