vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Porrfilmstjärna Linda Lovelace var fånge i äktenskapet med producenten Chuck Taylor. Tills hon en dag beslöt att ta makten över sitt eget liv, och bli en av de ledande motståndarna mot porrindustrin.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Lovelace
30
6
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 30 recensioner

  • Det är en sorglig historia och man hade önskat att Linda skulle lämna duken mer som en segrare, tydligare som förkämpe mot pornografin, mindre som en vingklippt fågel.

  • Det finns onekligen flera fina rollprestationer här. Siktar man på ett par Oscarstatyetter är det här ett lämpligt sätt att göra en film om Linda Lovelace på.

  • ...har alla verktyg för att vara en hjärtskärande gestaltning av tragiska år...

  • Filmen vältrar i utsvängda byxor i den sexuella revolutionens 70-tal med ett snyggt, kornigt foto och är ett intressant tidsdokument.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer