vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Micke och Veronica

Dela
87
59
Snickaren Micke och läkaren Veronica är båda runt 40 och nykära. Deras barn hatar varandra, exen krånglar och mötet med svärföräldrarna blir en klasskrock. Den underbara sommaren i den bohuslänska skärgården blir inte riktigt som de tänkt sig.

Upphovsland: Sverige

Dela
Betygsätt Micke och Veronica
87
59
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • För det första är detta en rolig film. För det andra kan det väl inte finnas någon i det svenska vintermörkret som inte går omkring och längtar efter soliga sommarbilder från Bohuslän?

  • Likt ”Sommaren med Göran” är den småputtrande kul och full av semesterbilder som är trevliga att vila blicken på så här års.

  • ...en söt relationskomedi som rullar på utan större överraskningar.

  • Det är en romantisk komedi, så vad gäller den amorösa grundintrigen är det synnerligen standardiserat, men man har fått ihop en rätt svängig, naturlig dialog...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer