vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Harvey Milk är den första öppet homosexuelle mannen att bli folkvald politiker. Hans politiska motståndare Dan White mördar honom 1978 och blir dömd för dråp snarare än mord vilket leder till upplopp.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Milk

Betygsätt Milk
37
18
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 25 recensioner

  • Milk blev mördad, men var en vinnare redan under sin livstid.

  • Oscarsbelönade Sean Penns porträtt av den karismatiske homosexuelle politikern gör ”Milk” till något långt mer komplext än en martyrhistoria.

  • ...trots att det slutar så tragiskt lämnar jag bion så lycklig som bara en riktigt välgjord, riktigt omtumlande ... film kan göra mig.

  • Penns Milk är en oavbrutet fascinerande kombination av entreprenör, populist, besjälad aktivist och biktfader.

  • Filmen andas en känsla av oförställd genuin livsbejakelse, optimism och värme.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer