vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama, Miniserie

Mob City

7.5IMDb2013

Den hårdföra maktkampen mellan kriminella och korrupta poliser i 1940-talets Los Angeles.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - A Guy Walks Into a Bar ...
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A1

  Hecky Nash mutar polisen Joe Teague för att bli beskyddad under en riskfylld utpressning som involverar maffian i Los Angeles. Polisen ser det som ett perfekt tillfälle att gripa stadens mest ökända gangsters.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - Reason to Kill a Man
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A2

  Hal Morrison och William Parker förhör Jasmine i ett desperat försök att få insikt i Heckys utpressningsplan. När Joe får i uppgift att hålla koll på Jasmine, upptäcker han att hon döljer en hemlighet som kan kosta henne livet.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - Red Light
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A3

  Bugsy Siegel avslöjar en plan som kan komma att förändra staden. Påverkad av ett tidigare försök att skapa ett spelimperium, bjuder han på en våldsam uppvisning för att styrka sin avsikt. Samtidigt söker polisen igenom staden efter ledtrådar.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - His Banana Majesty
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A4

  Polisen har äntligen fått Bugsy bakom galler, men vad som till en början verkar vara en seger för polisen varar inte länge. Efter att ha hört nyheten om Bugsys gripande, ser gangstern Jack Dragna chansen att göra sitt drag.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Oxpecker
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A5

  Bugsys rättegång närmar sig och en våldsam massaker förstör Parkers planer och polisens nederlag är ett faktum. Jasmine är livrädd när hon inser att hon förbisett något som kan sätta hennes liv i stor fara.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - Stay Down
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A6

  Joe sätter sitt eget liv i fara när han skyddar Jasmine. Trots svårigheterna, är Parker mer beslutsam än någonsin att eliminera korruptionen inom polisen och han skyr inga medel för att nå sitt mål.

  Comhem Play+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer