vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Följ med ut på en nervkittlande och fullkomligt bakvänd brottsutredning. I det här kriminaldramat börjar varje avsnitt med att röja både offrets och mördarens identitet. Det är inte en deckare som frågar sig vem som begick mordet, utan snarare varför. Denna svårlösta fråga drabbar främst den vresiga mordutredaren Angie Flynn från Vancouver. Tillsammans med sitt team kämpar hon för att pussla ihop ledtrådarna från brottsplatsen. Vad finns det för kopplingar mellan offret och mördaren? Vilket är motivet? Medan mysteriet tätnar navigerar sig tittarna fram i en invecklad labyrint med ledtrådar, och löser mordet vid sidan av Angie och hennes team.

Upphovsland: Kanada

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Motive
34
13

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer