vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nesser: Carambole
Carambole

Dela
Läkaren Pieter Clausen pressas på pengar sedan han kört ihjäl en 14-årig pojke och smitit från olycksplatsen. I samband med att han överlämnar pengarna hamnar han i bråk med utpressaren och slår ihjäl honom, men kanske är det fel man han dödar.

Upphovsland: Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, Finland

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Nesser: Carambole

Annons
Betygsätt Nesser: Carambole
14
2
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 6 recensioner

  • Wollter gör en fenomenal insats som den intill besatthet envise gubben vars sorg manifesterar sig i en oresonlig brist på professionalism.

  • ...ett habilt hantverk med en välkommen konstnärlig ambition.

  • ...bäst utdelning får man om man följer filmmakarnas rekommendation och ser ”Carambole” som ett drama, då blir resultatet godkänt.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer