vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Den missförstådde pojken Norman har förmågan att tala med de döda. Han kontaktas därför när den lilla staden måste räddas från en uråldrig förbannelse. Norman tvingas möta både zombies, häxor och idiotiska vuxna under sitt uppdrag.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt ParaNorman
17
1
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 30 recensioner

  • ...visar sig till slut handla om hur lätt mobboffer förvandlas till mobbare när underläge byts till överläge. Inte så dumt.

  • ...ett måste för stop-motion-entusiasten och familjen som vill ha något som är banalt men ändå annorlunda.

  • Det är en härlig, kul och söt film som särskilt lär gå hem hos yngre barn som gärna nyfiket gluttar på omslagen till barnförbjudna monsterfilmer i DVD-hyllan.

  • Behållningen ligger främst i det fantastiska hantverket, detaljrikedomen, slapstickjakterna och de underhållande groteskerierna.

  • Såväl karaktärer som miljöer är oerhört fint tecknade och animerade. Rollbesättningen är briljant och fingertoppskänslig...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer